11/16/2019
   
Uporabniško ime:
Geslo:
 
  Ste pozabili geslo?
Tukaj smo, da vam pomagamo.
 
Pokličite nas na telefonsko številko 031 394 364.
   
Naročite izterjavo s pomočjo spletnega obrazca
   
Pošljite nam obvestilo na elektronski naslov
   
Ali nas obišcite v naših poslovnih prostorih v Mariboru.
   
   

OSEBNI STEČAJ - REŠITEV IZ KLETKE PREZADOLŽENOSTI

Po dvajsetih letih izvajanja izterjav, želimo v sedanjih razmerah, s svojimi pravno-finančnimi znanji, cenovno najugodneje pomagati prezadolženim posameznikom, ki iz objektivnih razlogov, niso sposobni poravnati svojih obveznosti, z najcenejšo sprožitvijo postopka osebnega stečaja in postopka za odpust obveznosti.

Nikar ne obupajte, če iz objektivnih razlogov niste sposobni poravnati svojih zapadlih obveznosti! Da se v času večletne krize le-to pripeti številnim posameznikom brez njihove krivde, priznava tudi slovensko pravo, na podlagi česar je uveden postopek osebnega stečaja, s postopkom za odpust obveznosti, v okviru katerega, se prezadolženemu posamezniku, po poteku preizkusnega obdobja (dveh do petih let), odpustijo vse obveznosti, ki niso poplačane v stečajnem postopku.

V kolikor vaše obveznosti presegajo vaše premoženje in upniki blokirajo vaš transakcijski račun ali doživljate stresne obiske sodnih izvršiteljev, hkrati pa niste bili obsojeni zaradi kaznivega dejanja zoper premoženje ali gospodarstvo, je trenutno idealen čas za sprožitev postopka osebnega stečaja, z začetkom katerega se prekinejo izvršilni postopki, s čemer je takoj po začetku postopka, tudi konec obiskov izvršiteljev. Do 6.12.2013 so morali predlagatelji osebnega stečaja, ob vložitvi predloga za osebni stečaj plačati predujem, v znesku cca. 2.200,00 EUR, kar pa je bilo odpravljeno z novelo ZFPPIPP-F, po kateri predujem za začetek postopka osebnega stečaja, v kolikor postopek predlaga dolžnik, plača sodišče. Opisana zakonska sprememba povzroča slovenskim sodiščem velike finančne težave, na podlagi česar že nekaj časa zahtevajo ponovno vzpostavitev sistema, v katerem mora plačati predujem za začetek stečajnega postopka dolžnik. Na tej podlagi smo prepričani, da bo kmalu po konstituiranju nove Vlade RS, prišlo do spremembe zakona, po kateri bodo predujem ponovno plačevali dolžniki.

V kolikor boste z vložitvijo predloga za začetek postopka osebnega stečaja prehiteli grozečo zakonsko spremembo, boste lahko izpeljali postopek osebnega stečaja za samo 95,00 EUR+DDV, kolikor vam bomo zaračunali za pripravo predloga za začetek osebnega stečaja, predloga za začetek postopka za odpust obveznosti, izjave o premoženjskem stanju ter izjave o neobstoju ovir za odpust obveznosti, skratka vseh listin, potrebnih za začetek postopka osebnega stečaja in postopka za odpust obveznosti. Postopek osebnega stečaja se bo tako pričel že nakaj dni po vložitvi z naše strani pripravljenega predloga, postopek za odpust obveznosti, pa nekaj dni po začetku postopka osebnega stečaja, pri čemer pa se bodo že z začetkom postopka izterjavo zakonite preživnine).

Naša ponudba je skoraj za 50% cenejša od ponudbe konkurenčnih podjetij, ker vam želimo resnično pomagati iz brezihodne situacije, obenem pa se ne bojimo obilice dela. Vse informacije o postopkih osebnega stečaja, vam bomo po prejemu vaših vprašanj, na naš naslov elektronske pošte: info@agencija-izvrsba-rauter.si, posredovali brezplačno!

Matjaž Rauter, univ.dipl.prav.
AGENCIJA PRO-CONTRA, poslovno pravno svetovanje, Matjaž Rauter s.p.
Damiševa ul. 12, 2000 Maribor
www.agencija-izvrsba-rauter.si / info@agencija-izvrsba-rauter.si

Predstavitev | Kje smo? | Dejavnosti | Reference | Kontakt | Izterjava dolgov
O straneh
Tel.: 05 912 19 30 • Fax: 05 912 19 31 • Gsm: 031 394 364
Domov Pošlji e-pošto Vsebina in kazalo strani Predstavitev Izterjava dolgov Ostala ponudba Reference Kje se nahajamo? Kontakt